T. 930 27 17 07 M. 635 15 94 31

Carrer Mare de Déu de la Salut 78, 3-D. Barcelona.

El Teu Carnet per 32,99 €+Taxes (Oferta)

EL PREU MÉS ECONÒMIC DE BARCELONA

Sense cita ni fotos

Sense anar a Trànsit

El provisional al moment

T’arriba en 3 setmanes

PARKING                     CASTELLÀ

         

CARNET DE CONDUIR

Al  Centre  Mèdic  MEYNDE,  trobaràs  els  reconeixements  mèdics  i  Psicotècnics  per a la renovació, obtenció i  bescanvi  del  Carnet de Conduir més econòmic de Catalunya, per només 32,99€ + taxes (En oferta).

 

Altres Llicències i Permisos

Al Centre Mèdic MEYNDE, també realitzem Reconeixements Mèdics i Psicotècnics per a: Permisos d’Armes, Animals  Potencialment Perillosos, Embarcacions  d’esbarjo, Seguretat Privada, Operador de Grua, Certificats Mèdics  Oficials, Pesca, Medicina Esportiva y altres.

Ofertes tot l’any

 • Tramitem la renovació del teu carnet de conduir, còmodament i sense cost addicional.
 • No és necessari anar a trànsit, tramitem telemàticament  amb la  DGT el teu nou permís de conduir.
 • En cas de renovació del carnet, s’entregarà un provisional expedit per la pròpia prefectura de la DGT.
 • Demana cita  prèvia al  nostre  centre  enviant  les  teves  dades a través del formulari de contacte al final de la web.
 • Rebràs un correu electrònic confirmant la cita.
 • Obtenció del carnet de conduir per 32,99 €.
 • Renovació del carnet de conduir per 32,99€ + taxes de la DGT.
 • Aquesta oferta no és acumulable amb altres descomptes.

Centre Mèdic MEYNDE

Al nostre  centre comptem amb  un grup  de professionals: Metges i  psicòlegs especialistes enfocats en la valoració i assessoria dels nostres pacients, oferint una atenció personalitzada i orientada a cada cas en particular; oferint sempre els més alts nivells de qualitat.

No només tenim els preus més competitius del mercat, contem amb les millors valoracions i resenyes a nivell de Catalunya a Google Maps i xarxes socials, gràcies sobretot, pel nivell de servei que  oferim als nostres clients. Gaudim d’una  ubicació privilegiada a Barcelona molt ben posicionada tant en transport públic com privat.

Sóm un establiment adherit al programa de la Targeta Rosa de l’Ajuntaent de  Barcelona i contem  amb  tots els permisos  necessaris del  Departament  de  Salut i el Servei Català de Trànsit.

  (*) Camp Requerit

  .

  .

  Autorització per Salut: nº E08629906

  Autorització per Trànsit: nº B0345

  .

  Paraulas: Renovar carnet de conduir Barcelona,  renovar carnet de conduir caducat, renovació carnet de conduir, preu renovar carnet de conduir, renovar carnet de conduir, centre reconeixement conductors, certificat mèdico oficial, renovar carnet de conduir barato barcelona, informe de aptitut psicofisica, carnet de moto barato, renovar permiso de conduir, revisió médica carnet de conduir,examen psicotecnico conduircarnet de moto, carnet c, permiso de conducir b