T. 930 27 17 07 M. 635 15 94 31

El Teu Carnet per 29,99 €+Taxes (Oferta)

PARKING             CASTELLÀ

EL NOSTRE ENFOCAMENT

Sóm un equip de professionals enfocats en cuidar i mantenir la salut dels nostres pacients, oferint atenció personalitzada i orientada a cada cas en particular

Els nostres preus són els més competitius del sector i ens caracteritzem per ser propers i resolutius amb els nostres visitants.

Renovar carnet de conducir barato
Centre Mèdic MEYNDE

LA NOSTRA HISTÒRIA

Actualment la globalització ha impulsat l’aparició d’empreses Low Cost a tots els sectors de l’economia; degut a aquesta realitat, el nostre grup intenta donar resposta a la comunitat amb preus sol·lidaris, sempre oferint serveis de qualitat i amb les mateixes o millors prestacions que les oferides per altres centres mèdics del sector.

CONEIX L´EQUIP

Al  Centre Mèdic  MEYNDE tenim una filosofia d’atenció individualitzada, amb respostes oportunes i adequades, que simplifiquen el dia a dia dels nostres visitants.

JESÚS MEZONES QUEVEDO

Director Médic

Especialista en Medicina de l’Esport Universitat de Barcelona.  Especialista en Biomecànica Universitat Politècnica de Catalunya. Especialista en Medicina Estètica Universitat de Barcelona.  Especialista en Toxicologia Universitat de Sevilla. Màster en Gestió Universitat de Barcelona.

Clara Satorras Homs

Psicòloga.

Jessica Martinez Alarcon

Psicòloga.

(*) Camp Requerit

.

.

Autorització per Salut: nº E08629906

Autorització per Trànsit: nº B0345